Ceyda Düvenci ‘Mutluluğun tablosunu’ paylaştı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla mutlu bir aile tablosu ortaya koyan oyuncu Ceyda Düvenci, yaptığı son paylaşımda bu konuya dikkat çekti.

Ceyda Düvenci ‘Mutluluğun tablosunu’ paylaştı

Bundan yaklaşık dört yıl önce Aşkın Kanunu adlı dizi setinde tanıştığı meslektaşı Bülent Şakrak ile dünya evine giren Ceyda Düvenci, ikinci kez denediği evlilikte son derece mutlu günler yaşıyor. Şakrak’la olan evliliğinden bir erkek çocuk dünyaya getiren Düvenci, her ne kadar ilk evliliğinden olan kızı Melisa’nın serebral palsi hastalığı yüzünden kimi zaman sıkıntılı günler geçirse de bu hastalıkla mücadele etmeyi öğrenerek hem kendisini hem de kızını hayat karşısında daha da güçlendirdi.

Ceyda Düvenci ‘Mutluluğun tablosunu’ paylaştı

Sosyal medya hesabından sürekli olarak bir arada oldukları keyifli fotoğrafları paylaşan Düvenci, yaptığı son aile fotoğrafı paylaşımına; “Abidin, sen bize de mutluluğun tablosunu yapıp bırakmışsın! Şükür…” notunu düştü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X