Ceylanpınar Eğitim-sen’den Terör Saldırısına Kınama

Ceylanpınar’da yapılan basın açıklaması ile Ankara’da yaşan terör saldırısı kınandı. Gazi caddesinde bulunan Eğitim – Sen şubesi önünde Ankara’da…

Ceylanpınar Eğitim-sen’den Terör Saldırısına Kınama

Ceylanpınar’da yapılan basın açıklaması ile Ankara’da yaşan terör saldırısı kınandı. Gazi caddesinde bulunan Eğitim – Sen şubesi önünde Ankara’da yaşanan terör saldırısını protesto etmek amacıyla basın açıklaması gerçekleştirildi. Açıklamaya bazı siyasi partiler, sendikalar, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı. Açıklamada, barış yanlısı sloganlar atıldı. Grup adına basın açıklamasını okuyan Eğitim – Sen üyesi Abdurrahman Çelik, “ Üzgünüz, öfkeliyiz ve isyandayız. 10 Ekim’de Ankara’da savaşa karşı barışı savunmak için bir araya gelen kardeşlerimizi, annelerimizi ve kardeşlerimizi kaybettik. Yastayız, yüzyılın en vahşi terör saldırısına maruz kaldık. Emek, barış ve kardeşlik mitingini kana bulayanlar tarih önünde hesap vereceklerdir. Barışı asla sağlamaktan vazgeçmeyeceğiz.” diye konuştu. Basın açıklamasına katılanlar sessizce dağıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X