Çeyrek altında 200 TL beklentisi

Bursa Kuyumcular Odası Başkanı İsa Altıkardeş, 24 ayar altının gramının 120 lirayı, çeyrek altının da 200 lirayı görmesini beklediklerini söyledi.

Çeyrek altında 200 TL beklentisi

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

 

Altıkardeş, altın fiyatlarının yükselmesiyle vatandaşın alımdan çok satışa yöneldiğini kaydetti. 

2016’nın altın yılı olacağını ileri süren Altıkardeş, “Bu yükseliş devam ederse altının gramı 120 lirayı görür. Bu sınırı aşarsa da 125 lirayı zorlar. Çeyrek altında beklentimiz 200 lirayı görmesi. Fiyatlar bir süre böyle devam eder sonra bir miktar düşer ama yine yükselişe geçer” dedi. 

Yaklaşan ‘Sevgililer Günü’nün piyasaya bir canlılık getirmediğini dile getiren Altıkardeş, şu sıralar sıkıntılı bir süreç olsa da bunun kısa zamanda aşılacağını kaydetti. Altıkardeş, “Bu yıl hem bizim için hem de vatandaş için güzel bir yıl olacak. Düğün yapacak olanlar şimdiden altınlarını alsınlar” diye konuştu. Bursa Kapalı Çarşı’da 22 ayar altının gramı 116 liradan, çeyrek altın 187 liradan, cumhuriyet altını ise 765 liradan alıcı buluyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X