Çeyrek final yolcuları

Genç Kızlar 1. Küme Futsal’da rakiplerini geçen Osmangazi Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Celal Sönmez Spor Lisesi adlarını bir üst tura yazdırdı.

Çeyrek final yolcuları

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında düzenlenen Genç Kızlar 1. Küme Futsal’da grup maçları sona erdi. 

4 grupta 16 takımın şampiyonluk savaşı verdiği organizasyonda merkez takımlarının yer aldığı A Grubu’nun son hafta maçlarında Osmangazi Zübeyde Hanım MTAL, İMKB Gürsu AL’yi 2-0, BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi, Orhangazi Erenler MTAL’yi 9-1 ve Ömer Halis Demir MTAL de Süleyman Çelebi AL’yi penaltılarla 7-6 mağlup etti.

ELEMELER YARIN

Dün alınan sonuçlarla A Grubu’nu ilk iki sırada tamamlayan Osmangazi Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Celal Sönmez Spor Lisesi çeyrek finale yükseldi. 

Yarın Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu’nda 11.00’de başlayacak çeyrek finalde ise Zübeyde Hanım MTAL-İnegöl Yunus Emre MTAL, Mustafakemalpaşa AL-İnegöl Saime Sultan MTAL, İnegöl Nenehatun MTAL-Nilüfer HATUN MTAL ve İnegöl Spor Lisesi-Celal Sönmez Spor Lisesi karşı karşıya gelecek. Rakiplerini eleyen okulları 20 Aralık’taki yarı finale çıkacak.

YEŞİL BEYAZ: Osmangazi Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MAVİ BEYAZ TURKUAZ: BTSO Celal Sönmez Spor Lisesi 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X