Cezaevi aracı kaza yaptı: 3 ölü

Bilecik’te, mahkumları taşıyan minibüs ile tırın çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre bir infaz koruma memuru, bir mahkum ve minibüs şoförü öldü, 6 mahkum ve cezaevi personeli yaralandı.

Cezaevi aracı kaza yaptı: 3 ölü

Bilecik’te, mahkumları taşıyan minibüs ile tırın çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Bilecik M Tipi Cezaevinden, Bayırköy Açık Cezaevine mahkumları taşıyan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen resmi plakalı minibüs, Bilecik-Osmaneli karayolunun 10. kilometresinde, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 42 EC 375 plakalı tırla çarpıştı.

 

Kazada minibüs şoförü, bir infaz koruma memuru ve bir mahkum hayatını kaybetti. Aralarındamahkum ve cezaevi personelinin bulunduğu 6 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza yerine gelen Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, Bilecik M Tipi Cezaevi Müdürü Mustafa Şen, ilgililerden bilgi aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X