Cezaevi çocuklarına destek konseri

B&B Cello Duo, Bursa’da ilk konserini Balat Lions Kulübü’nün organizasyonu ve Nilüfer Belediyesi desteğiyle cezaevindeki doğan çocukların ve annelerin yararına verdi.

Cezaevi çocuklarına destek konseri

DİLEK ATLI

Balcı&Başman Cello Duo, Uğur Mumcu Sahnesi’nde gerçekleştirdikleri konserle Bursa Cezaevi’nde doğan bebeklerle annelerinin ve çocuk mahkumların ihtiyaçlarına yönelik gelir sağlarken, dinleyicilere etkileyici bir müzik ziyafeti yaşattı.

Dinleyenlerin ayakta alkışladığı konserde açılış konuşması yapan Balat Lions Kulübü Başkanı Oral Özeken, gecede toplanacak gelirle, Bursa Cezaevi’ndeki çocuk ve annelerin yanı sıra, Alzheimer Hastaları Yaşlı Bakım Evi Projesi’ne de bir miktar gelir bağışlanacağını açıkladı. Gecenin sonunda Başkan Özeken ve Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Berna Hacer Bilgili, müzisyenler Burç Balcı ve Murat Başman’a birer teşekkür plaketi sundular.

 

İLK KONSER ÇOCUK MAHKUMLAR İÇİN…

Elektronik destekli çellolarıyla klasik, pop, rock, klasik Türk müziği gibi türleri yorumlayan ve bu alanda ülkemizin ilk çello ikilisi olma özelliği taşıyan ‘B&B Cello Duo’ müzisyenleri Burç Balcı ve Murat Başman, dinleyenlerden tam not aldı.

 

Geceye katılanlara unutulmayacak bir konser yaşatan müzisyenler, 16 yıllık Bursa Senfoni Orkestrası sanatçıları olduklarını belirterek, birlikte böyle bir projeye destek vermekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Unutulmaz müzik gecesinde sanatçılar, Sultan Abdülaziz’den Michael Jackson’a, Aşık Veysel’den Guns’n Roses’a uzanan etkileyici bir enstrümantal ziyafete imza attılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X