Cezaevinden izinli çıkan koca eşini öldürdü

Manisa’da cezaevinden izinli olarak çıkan bir kişi, tartıştığı eşini bıçakla boğazını keserek öldürdü.

Cezaevinden izinli çıkan koca eşini öldürdü

Manisa’nın Kula ilçesinde cezaevinden izinli olarak çıkan Murat Ö., tartıştığı eşi Hatice Ö.’yü bıçakla boğazını keserek öldürdü.

 

Olay saat 19.30 sıralarında Manisa’nın Kula ilçesine bağlı Akgün Mahallesi’nde meydana geldi. 3 çocukları bulunan Hatice Ö. (33) ve cezaevinden izinli çıkan eşi Murat Ö. (36) henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı evde tartışmaya başladı.

 

Tartışmanın büyümesi üzerine mutfaktan bıçak alan Murat Ö. bıçağı karısına doğru salladı. Boğazına bıçak darbesi alan Hatice Ö., canını kurtarmak için kanlar içinde sokağa fırladı. Kan kaybeden kadın daha fazla uzaklaşamadan sokak ortasında yığıldı.

 

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. 112 ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kadının boğazından aldığı bıçak darbesi sonucu kan kaybından öldüğü tespit edildi.

 

Eşini öldürdükten sonra kaçan Murat Ö. ile ilgili polis ekipleri arama çalışması başlattı. Öte yandan Murat Ö.’nün daha önce kablo hırsızlığı suçundan cezaevine girdiği ve izinli olarak çıktığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X