Cezalar ağır geliyor

ING Basketbol Süper Ligi’nde ilk sezonunu geçiren Frutti Extra Bursaspor, rakipleri karşısında başarılı bir performans sergilese de alınan cezalar takımın belini büktü.

Cezalar ağır geliyor

Yeşil beyazlı ekip sezon başından itibaren seyirci olayları ile çirkin ve kötü tezahürattan kaynaklı toplamda 119 bin 62 lira 50 kuruş ceza aldı. Potanın Timsahları, bu konuda Federasyon’dan en fazla ceza alan kulüplerden birisi oldu. 16 haftanın geride kaldığı ligde Frutti Extra Bursaspor, 5 maçta ceza yedi. Taraftar gruplarının konuyla alakalı sağduyulu açıklamalarına rağmen, söz konusu 5 maçta yeşil beyazlıların aldığı toplam ceza ise 119 bin 62 lira 50 kuruş oldu. Potanın Timsahları, son olarak TOFAŞ maçında 12 bin 500 lirası seyirci olayları, 29 bin 62 lira 50 kuruşu ise çirkin ve kötü tezahürattan olmak üzere toplamda 41 bin 562 lira 50 kuruş ile cezalandırılırken, özellikle cezaların son haftalarda artması üzerine Bursa’daki basketbol camiası da sağduyulu mesajlar verirken, taraftar grupları da kısıtlı bütçe ile mücadele veren kulübe ceza gelmemesi amacıyla seyirci olaylarına ilişkin uyarılarda bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X