Cezası ağır oldu

Bursaray istasyonuna dalan kural tanımaza hem para cezası kesildi, hem de hakkında adli işlem başlatıldı.

Cezası ağır oldu

Trafik kurallarını hiçe saydığı için 100 ceza puanını doldurduktan sonra sürücü belgesine el konulan  M.O.G., (32), hafta sonu yine direksiyona geçince Bursaray’ın Merinol İstasyonu’na dalmıştı. Yürüyen merdivenlerden yuvarlanıp asılı kalan araçta sıkışan sürücünün imdadına ise kurtarma ekipleri koşmuştu. Kazanın gece 03.30’da yaşanması faciayı önlemişti.

KURAL TANIMIYOR

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan kontrollerde ise M.O.G.’ye  ‘Abartı egzosu takmak, muayenesiz araç kullanma ve emniyet kemeri takmama’ suçlarından daha önce ceza kesildiği ortaya çıktı. Bu cezaların toplam puanı 100 olunca sürücü belgesi geri alınan M.O.G.’nin 24 Kasım’da süre dolmasına rağmen ehliyetini gidip geri almadığı belirlendi.

BAŞI BU KEZ DERTTE

Yine alkollü olarak direksiyon başına geçen ve son kazada ölümden dönen M.O.G.’nin başı bu kez fena halde derde girdi. 112 promil alkollü çıkan sürücüye, ‘alkollü araç kulanma ve kavşaklara dikkatsiz ve tebirsiz girme’ suçlarından toplam bin 790 lira para cezası kesildi. Ehliyetine el konulan M.O.G., sürücü belgesine 2017’nin haziran ayında kavuşacak. Ayrıca, Polis Merkezi’nce mala zarar verme ile alkollü araç kullanmaktan da hakkında adli işlem yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X