ÇGD ödülleri açıklandı

Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi’nin her yıl geleneksel olarak verdiği ödüllerin sahipleri belirlendi.

ÇGD ödülleri açıklandı

Her yıl olduğu gibi, kuruluşunun 27. yılını da ödül gecesiyle taçlandıracak olan ÇGD Bursa Şubesi, 10 kategoride 13 ödül verdi. ÇGD Bursa Şubesi’nde yapılan basın açıklamasıyla ödüller açıklanırken, Şube Başkanı Aykut Güngör, fikir özgürlüğüne, hukuka, barışa, emeğe ve gerçek demokrasiye bir kez daha dikkati çekmek üzere çeşitli dallarda ödüller vermeyi uygun bulduklarını söyledi.  2 Aralık’ta Nilüfer’deki Plaza16’da düzenlecek törene tüm basın emekçilerini davet eden Güngör, törende 27 yıldır verilen geleneksel ödüllerin de sahiplerine teslim edileceğini açıkladı.

 

ÇGD Bursa 2016 Ödülleri ise şöyle:

Basın Dayanışma Ödülü- Levent Gültekin, Basın Emek Ödülü- Ahmet Yıldız, Toplumsal Barış Ödülü- Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV), Eğitim Ödülü- Nesin Vakfı Felsefe Köyü, Hukuk Ödülü- Sibel Önder- Saadet Özkan, Çevre Ödülü – Namık Göz, Genç Kalemler Ödülleri-Fatmagül Erel, Berktuğ Öncü, Çağla Dayı, Özel Ödül- Nevruz İlimdaroğlu, Kent Kültürüne Katkı Ödülü – İzzet Boğa, Demokrasi Ödülü – Şehit Astsubay Ömer Halisdemir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X