ÇGD’den Vali Karaloğlu’na ziyaret

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Bursa Şubesi’nin yeni yönetimi Vali Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti, Geçen hafta seçilen Aykut Güngör başkanlığındaki yönetim ÇGD yönetiminin ziyareti Heykel’deki tarihi valilik binasında gerçekleşti.

ÇGD’den Vali Karaloğlu’na ziyaret

Yeni yönetimin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Karaloğlu, toplantıda Bursa’nın yerel medya açısından ülkenin önde gelen şehirlerinden biri olduğunu belirterek, basının kamunun bilgi edinme noktasında önemli bir işlev gördüğünü söyledi. 

Yerel basının üçüncü bir göz olduğunu belirten Vali Karaloğlu, “Görev yaptığım tüm illerde yerel basını önemsiyorum ve istifade etmeye de çalışıyorum” dedi. Vali Karaloğlu, Bursa’nın göç alan bir il olduğunu belirterek büyükşehirlerde tanıtım amaçlı lobi çalışmalarının da yapılması gerektiğini belirtti. 

Yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulunan Karaloğlu, yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diledi. ÇGD Bursa Şube Başkanı Aykut Güngör de şube olarak 550 üyelerinin olduğunu, 100 kişinin de yeni başvuruda bulunduğunu söyledi. Bursa’da güçlü bir yerel medya bulunduğunu ifade eden Başkan Güngör, yeni dönemde kentin dinamikleriyle işbirliği yapacaklarını, üyelerle çeşitli etkinliklerde buluşarak, örgütlülük ruhunu pekiştireceklerini kaydetti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X