ÇHD’de seçim günü

Çağdaş Hukukçular Derneği Bursa Şubesi, bugün sandık başına gidiyor. ÇHD üyeleri önce yönetimi, ardından da başkanını seçecek. Tzük gereği yeni yönetim, başkan adayları Fazilet Karaözbek ile Umut Beyaz’ın arasından birini başkanlık koltuğuna getirecek.

ÇHD’de seçim günü

HALİL ÖZÇOBAN

 

ÇHD’nin 6 yıldır başkanlığını yürüten Aslı Evke Yetkin ise, bunun bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek, “Üyelerimiz önce yeni yönetimin kurulunu  seçecek. Onlar da tüzüğümüz gereği yeni yönetim kurulu başkanını belirleyecekler. Diğer başkan adayımız da yönetim kurulu üyesi olarak çalışmalarına devam edecek. Burada bir başkanlık yarışı yok. ÇHD Bursa’daki hukuk dernekleri ve kitle örgütleri arasında aktif konumunu koruyacak” şeklinde konuştu. 

Beşevler’deki ÇHD lokalinde yapılacak olan genel  kurulda, yönetim kurulu Buket Gülçin Özel, Kemal Özgür Yetkin, Atakan Arar, Fırat Can Güngör ve İlker  Kapusuzoğlu’ndan oluşuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X