CHP araya girdi, Vali sorunu çözdü

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün okulların açılmasına bir gün kala tam gün eğitim gören Elmasbahçeler Ortaokulu ile yıkılacak Demirtaşpaşa İlkokulu’nu birleştirerek ikili eğitime geçilmesi için aldığı son dakika karar, Vali İzzettin Küçük’ten döndü.

CHP araya girdi, Vali sorunu çözdü

RABİA DENİZ

CHP Bursa milletvekilleri ve İl Başkanı Şadi Özdemir aracılığıyla Vali İzzettin Küçük’ün kapısını çalan veliler, “tekli eğitime devam” talimatıyla rahat bir nefes aldı.

VALİ KÜÇÜK’ÜN KAPISINI ÇALDILAR

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu kararı önceki gün saatlerinde bir velinin okula kayıt yaptırmaya gittiği sırada ortaya çıktı. 35 dersliği ve bin 600 öğrencisi bulunan Elmasbahçeler Ortaokulu’nu tam gün eğitim verdiği için tercih eden veliler, zaman kaybetmeden önce okul yönetiminin ardından da İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün kapısını çaldı. Soruna çözüm bulamayan aileler son çare olarak CHP İl Başkanlığı’na ulaştı. CHP Bursa milletvekilleri ve İl Başkanı Şadi Özdemir ile okul önünde buluşan veliler, daha sonra Vali İzzettin Küçük’le görüşmek üzere Heykel’deki Valilik Binası’na gitti. Okul Aile Birliği Başkanı Nazlı Dalkılıç, “Okul açılmadan önce bize burasının pilot okul olacağını söylediler. Bu, okulların açılmasına 1 gün kala verilebilecek bir karar değil, biz öğrencilerimizin tam gün eğitim alabilmesi için bu okula kaydettirdik öğrencilerimizi. Sorunu çözen Valimize teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X