CHP, Besni İlçesinde Seçim İrtibat Bürosunu Açtı

CHP, Besni ilçesinde seçim irtibat bürosunun açılışını partililerin katılımı ile yaptı. Besni Dumlupınar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde seçim…

CHP, Besni İlçesinde Seçim İrtibat Bürosunu Açtı

CHP, Besni ilçesinde seçim irtibat bürosunun açılışını partililerin katılımı ile yaptı. Besni Dumlupınar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde seçim irtibat bürosu açılışına CHP Adıyaman İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi, belde belediye başkanları, ilçe başkanları, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. CHP Besni ilçe Başkanı Hüseyin Keleş yaptığı konuşmada, Türkiye’nin ekonomik, demokratik konusuyla ilgili iktidarı eleştirdi. CHP İl Başkanı Abuzer Tanrıverdi ise, CHP’nin aday belirleme noktasında üyelerin demokratik seçiminin göz önüne alındığını ve buna göre aday belirlediklerini söyledi. CHP Adıyaman 1. sıra milletvekili adayı Dr. M. Selçuk Tabak ise, “CHP ilçe merkezimizi, burada baba ocağım, doğup büyüdüğüm yer olan Besni’de, siz büyüklerim ve kardeşlerimle birlikte açmak benim için ayrıca önemlidir. Çocukluğum burada, bu sokaklarda geçti. Rahmetli babam burada sizlerin, büyüklerinizin, dedelerinizin oyları ile seçilip milletvekili oldu. Bana da ‘Tekrar Adıyaman’a, doğup büyüdüğüm topraklara dön ve bu topraklarda yaşayan insanlar için çalış’ vasiyetinde bulundu. Bende çalışıyorum sevgili hemşerilerim. 5 yılı aşkın bir süredir Adıyaman Üniversitesinde çalışıyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde mecliste sizler için çalışacağım. Milletvekili olmak, millete vekâlet etmektir. Ankara’ya gidip kendi çıkarını kovalamak, zenginleşmek, parti değiştirmek değildir. Besni Adıyaman siyasetinde her zaman öncü olmayı başardı. Çok iyi oy kullandık, çok iyi aday çıkardık ve o coşkulu günlere geri döndük. Besnili olmaktan çok mutluyum. Fakat gecen dönemler içerisinde maalesef Besni, Gölbaşı, Tut, Samsat, Gerger, Çelikhan, Sincik Adıyaman’ın tüm ilçeleri ilden koparılmış bir şekilde geri bırakıldılar. Adıyaman’ın ilçeleri geri bırakıldı ilgisizlik, başıboşluk aldı boyunu gitti. Fakat ilimiz Adıyaman’da diğer illerden geri kaldı. Yanı başımızdaki Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya hepsi Anadolu kapsamına girdi. Adıyaman maalesef ırgat şehri olarak kaldı” dedi. Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı yapıldı katılımcılara ikramında bulunuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X