CHP bu defa daha umutlu

Seçime 25 gün kaldı. 24 Haziran’da Türkiye, cumhurbaşkanı ve 600 milletvekilini seçmek için sandık başında olacak. Bursa 600 kişiden oluşan parlamentoda 20 milletvekiliyle temsil edilecek.

CHP bu defa daha umutlu

CHP’nin Bursa’da dün gerçekleştirdiği aday tanıtım toplantısını izleyen Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal bugünkü köşesini bu toplantıyla ilgili izlenim ve yorumlara ayırdı. Özdal adayların tek tek kürsü performanslarını da değerlendirdiği köşesinde Yüksel Özkan ve Özgür Erdursun hakkında ayrı birer parantez açıyor.

CHP’liler havaya girmiş

İstisnalar hariç listeye giren, giremeyen, seçilebilir yerde olan, olmayan…

Eski yöneticiler, yeni yöneticiler, eski ilçe başkanları, yeni ilçe başkanları…

Halefler, selefler…

Kendi isteğiyle aday olmayan, geçmişte milletvekili titri taşıyanlar…

Hasılı CHP’nin aday toplantısında kiminle ayak üstü konuştuysam, tahminleri biraz uçuktu ama kesinlikle karamsar değillerdi.

Fazlasıyla iyimser, fazlasıyla umutlulardı.

Fazlasıyla coskulu, fazlasıyla iddialılardı.

“Ben tamamım. 10’uncu sıradaki arkadaş için çalışıyorum” diyerek espiri yapan İbrahim Mart gibi fazlasıyla havaya girmişlerdi.

CHP’lilerin bu iyimserlik halini ilgiyle gözlemlesem de, seçim sonucuna olan merakımın da katbekat arttığını söylemeden geçemeyeceğim.

Mustafa Özdal’ın köşesindeki yazıların tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X