CHP Bursa Adayı Bozbey’den Bursaspor ve transfer sözleri; ‘300-400 milyon TL…’

BASKF’ı ziyaret eden Bozbey, “Biz kazandıktan sonra hemen bir spor çalıştayı oluşturacağız. Ortak akılla hareket edildiğinde Bursa’nın dinamikleri de Bursaspor için bir araya gelecektir” dedi.

CHP Bursa Adayı Bozbey’den Bursaspor ve transfer sözleri; ‘300-400 milyon TL…’

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na (BASKF) yaptığı ziyarette Bursaspor ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

Bozbey, seçimi kazandıkları taktirde sadece futbolu değil diğer sporları kapsayacak bir çalıştay oluşturacaklarını ve Bursaspor için ortak akılla hareket edildiği taktirde kent dinamiklerini de bir araya geleceğini söyledi.

Bozbey’in BASKF ziyaretinde BASKF Başkanı Osman Kılıç’ın yanı sıra CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, Bursaspor yöneticileri İsmail Ertekin ve Cemal Vardar, Bursaspor eski yöneticisi, BASKF Onursal Başkanı Ayhan Barışıcı, ASKF eski başkanı İlhan Satık ile TFFHGD Bursa Şube Başkanı Aşkın Değirmenci ve Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ercan Ütücü de yer aldı.

GEREKENİ YAPACAĞIZ

Ziyarette Bursaspor için kent dinamiklerini bir araya getireceklerini aktaran ve yeşil beyazlı kulübün şeffaflık, hesap verilebilirlik ve denetlenebilirlik yapısını oluşturacaklarını dile getiren Bozbey, “Biz kazandıktan sonra hemen bir çalıştay oluşturacağız. Bu çalıştayda spor aklı oluşturmak için sadece futbolu değil, diğer sporları da kapsayacak. Bursa’nın dinamiklerini bir araya getirerek Bursaspor için her şeyi yapacağız. Transfer tahtası için 100-150 milyon değil de 300-400 milyon bulunabilecek bir potansiyel var. Gerekeni yapacağız. Bursaspor yönetiminin şeffaf, hesap verilebilir ve denetlenebilirlik yapısını oluşturacağız. Bu ortak akılla hareket edildiğinde Bursa’nın dinamikleri de bir araya gelecektir” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
1 adet yorum var

Bir adet yorum var

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X