CHP Bursa’da ‘Adalet’ için yürüyecek

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak 25 yıla mahkum edilen CHP Milletvekili Enis Berberoğlu için “Adalet” yürüyüşü başlatan CHP Genel Merkezi, 81 ilde eylem kararı aldı. CHP Bursa İl Örgütü önceki gün Heykel’deki Atatürk Anıtı önünde yaptığı basın açıklamas

CHP Bursa’da ‘Adalet’ için yürüyecek

RABİA DENİZ 

İl Başkanlığı’nda basın toplantısı düzenleyen CHP İl Sekreteri Muharrem Or, “Bıçağın kemiğe dayandığı” noktaya geldiklerini, demokrasi, insan hakları, özgürlük kavramlarının yeniden kazanılması için yürüyeceklerini ifade etti.

 Tüm ilçe örgütleriyle birlikte toplantı yaptıklarını, bu konuda ciddi hareketlilik sağlanması gerektiğini kaydeden Or, “Startı bugün Mustafakemalpaşa’da saat 09.00’da Adliye önünde veriyoruz. Bunlar kitlesel yürüyüşlerimiz olacak. Her gün, aynı genel başkanımızınki gibi 20 km yürüyerek devam eden bir yürüyüş programı hazırlandı” dedi. Or, Karacabey’den Nilüfer’e Gürsu’dan Kestel’e, Osmangazi’den Mudanya’ya kentin dört bir yanında binlerce kişinin adalet için yürüyeceğini söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X