CHP Bursa’dan adalet mitingine davet

CHP İl Başkanlığı, adalet talebi olan tüm Bursalıları 9 Temmuz’da İstanbul Maltepe’deki büyük buluşmaya davet etti. İl Sekreteri Muharrem Or, Bursa olarak 100 otobüsle Maltepe’ye gitmeyi planladıklarını belirtirken, il başkanlığına başvuruların başladığın

CHP Bursa’dan adalet mitingine davet

RABİA DENİZ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara Güvenpark’tan başlattığı ve 23. gününe giren “Adalet” yürüyüşü 9 Temmuz’da İstanbul Maltepe’de büyük bir mitingle son bulacak. 9 Temmuz’daki  buluşma için yurttaşlara çağrı yapan CHP, illerde örgütlenmeye başladı. CHP İl Başkanlığı da , Bursalıları 9 Temmuz’da adalet için Maltepe’de buluşmaya davet etti. İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında programı açıklayan CHP İl Sekreteri Muharrem Or, bu ülkede adalet talebi olan herkesi kapsayacak bir organizasyon ile Maltepe’de olacaklarını söyledi. Or, “Hiç bir güç dünyanın en barışçıl eylemi olan yürüyüşümüzü provoke edemeyecektir. Bunu çok kez denediler. her türlü provokasyon girişimine, tahriklere karşın bizler sadece alkışlarımızla karşılık verdik. Alkışlarımızla karşılık vermeye devam edeceğiz. 9 Temmuz pazar günü saat 11.00’de örgütümüz ve bu tarihi mitinge katılmak isteyen, adalet isteyen tüm yurttaşlarımızla birlikte Bursa’dan otobüslerle İstanbul’a hareket edilecek ve mitinge katılım sağlanacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X