CHP Gemlik Aday Adayı Serintürk; ‘İlk hedefimiz dönüşüm’

Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik Belediye Başkan Aday Adayı Zeynep Akış Serintürk, Olay Medya’yı ziyaret etti.

CHP Gemlik Aday Adayı Serintürk; ‘İlk hedefimiz dönüşüm’

ULAŞ GİRGİN

Olay Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan ile bir araya gelen Serintürk, ilk hedefinin birinci derece deprem bölgesi olan Gemlik’te dönüşüm ve güçlendirme hizmetlerini hayata geçirebilmek olduğunu söyledi ve şöyle devam etti: “Gemlik, deprem ve afet ile bu zamana kadar çok fazla korkutuldu. Bu korkular üzerine kendi adıma elimi taşın altına koydum ve yola çıktım. Göreve gelir gelmez yapacağımız iş Gemlik’i yenilemek, güçlendirmek ve afete dirençli bir kent haline getirmek olacak. Kentsel dönüşüm konusunda yurttaşlarımızın en büyük problemi bilgi ve belgeye ulaşmak. Her bir bağımsız birim sahibine kapı kapı gezerek yapıları ile ilgili bilgilendirme yapacağız.”   

“ULAŞIM PROBLEMİ BÜYÜK ENGEL”

Hayata geçirilecek olan diğer hizmetlere de değinen Serintürk, “Çocuklara ve kadınlara psikososyolojik destekler oluşturacağız. Belediye yönetimimiz boyunca çocukların eğitimi için büyük katkımız oldu. Bunları sürdüreceğiz. Çocuk sağlığı konusunda belediye eli ile yürütülebilecek alternatif sağlık birimleri kuracağız. Ayrıca evde yaşlı, hasta bakım ve servis hizmetlerini belediye olarak sağlamayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. Gemlik’in en büyük problemlerinden birinin de ulaşım olduğunu belirten Serintürk, “Turizmin gelişip ekonominin canlanmasının ve afet lojistiğinin sağlanmasının önündeki en büyük engel Gemlik’in giriş, çıkış problemi. Gemlik’in girişi kazaya sebebiyet verdiği için karayolları tarafından kapatıldı. Bu konuyla ilgili belediyedeki yönetimimiz boyunca hazırladığımız taslak projelerin hayata geçmesi için derhal Gemlik’in özellikle girişinin açılması gerek” dedi.

 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X