CHP: Her adımı atmaya hazırız

CHP Parti Sözcüsü Haluk Koç: Onlar hangi kurşun mayın, tuzak ile gelir gelsin, bu millet birlik ve beraberlik yolundan asla geri dönmeyecektir. Bu ülkeye mutlaka barış gelecek. Bunu da biz sağlayacağız.

CHP: Her adımı atmaya hazırız

Birlik beraberlik çağrısı yapan Koç, şunları kaydetti:

‘Türkiye, birbiri ardına yaşanan böylesine yangını, acıları asla hak etmiyor. Bütün bu acılara rağmen, bir şeyi herkesin çok iyi bilmesi gerekiyor. Kardeşliğimize birliğimize saldıran hainler asla amaçlarına ulaşamayacaktır. Onlar hangi kurşun mayın, tuzak ile gelir gelsin, bu millet birlik ve beraberlik yolundan asla geri dönmeyecektir. Bu ülke bizim, hepimizin. Kardeşçe, inadına birlik ve bütünlük içinde yaşama  iddialarımızı yüksek sesle sürdürmek zorundayız. Bu ülkeye mutlaka barış gelecek. Bunu da biz sağlayacağız.

OYUNLARINIZ BAŞINIZA

Bu ülkede terörden medet umanlar var. Yıkımdan, gözyaşından, kaostan her türlü rantı sağlamaya çalışan da var. Şehit sayısı arttıkça siyaset borsasında kendi hisselerinin yükseldiğini düşünenler var. Onlara da seslenmek istiyoruz. Sizler de neyse amaçlarınız amacınıza ulaşamayacaksınız. Sizlerin hepinizin kafanızda bir oyun varsa bu büyük milletin de büyük bir irfanı var. O irfan karşısında ister inanın ister inanmayın bütün oyunlarınız başınıza dolanacak. Bu millet elbet konuşacak.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X