CHP liderinden katliama ilişkin ilk açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki terör saldırısının yürekleri yaktığını belirterek, terörü ve onu besleyenleri lanetledi.

CHP liderinden katliama ilişkin ilk açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki terör saldırısının yürekleri yaktığını belirterek, terörü ve onu besleyenleri lanetledi. 

Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından, “Suruç’taki hain saldırı yüreklerimizi yaktı. Gencecik evlatlarımızı kaybetmenin acısı tarifsiz. Terörü ve onu besleyenleri lanetliyorum” değerlendirmesini yaptı.

CHP de bölgeye heyet gönderdi

Öte yandan, CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, patlamanın ardından bir heyet oluşturulması ve bölgeye giderek olayın tüm boyutlarıyla incelenmesi talimatını verdi. 

CHP Meclis Grubu’nun koordinasyonunda, Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ve Sezgin Tanrıkulu ile Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker’den oluşan heyet, Suruç’a hareket etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X