CHP listesine giren Bursa’nın Deniz Baykal’ı

Bursa’da CHP’nin milletvekili adayları arasında yer alan Deniz Baykal, listede 11. sırada kendisine yer buldu. Eski Genel Başkan Antalya adayı Deniz Baykal ile sadece isim benzerliği bulunan Bursalı avukat Deniz Baykal, “CHP’yi iktidara taşımak için çalış

CHP listesine giren Bursa’nın Deniz Baykal’ı

Partisinin Bursa’da yaptığı ön seçimden başarıyla çıktıklarını anlatan Deniz Baykal, “Girdiğimiz bu seçimde örgütümüz beni 11’inci sırada takdir etti. Bu anlamda kendilerine çok teşekkür ediyorum. Benim sosyal demokrasi anlayışımda, devrimci kültürden gelen sol anlayışımda kesinlikle ben anlayışı yoktur, biz anlayışı vardır. Onun için burada birinci sırada olmak, 11’inci sırada olmak ya da liste dışında kalmak çok önemli değil. Bizim için önemli olan 7 Haziran seçimleridir. Bu 7 Haziran seçimlerinde CHP’yi iktidara taşıyabilme amacıyla mücadele edebilmektir. Bu anlamda Deniz Baykal olarak, partinin emekçilerinden birisi olarak üzerime düşen sorumluluğu yerine getireceğimi temin ederim” dedi.

 

CHP’de aday listesi ise sırasıyla; Lale Karabıyık, Ceyhun İrgil, Orhan Sarıbal, Erkan Aydın, Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Mustafa Şenyurt, Asüde Şenol, Nuray Çohan, İsmet Karaca, Tahir Gürhan Akdoğan, Deniz Baykal, Özgür Şahin, Necati Şahin, Şadi Özdemir, Erkan Dönmez, Ayşe Şahin, İnan Keser ve Metin Çelik olarak belirlendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X