CHP Mudanya Aday Adayı Metin Türk; ‘Herkes için çözüm için geliyoruz’

CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Adayı Metin Türk, Mudanya’nın problemleri çözme odaklı çalışacaklarını söyledi. Kenti geliştirecek projeler hazırladıklarını belirten Türk, “Yakamızdaki rozeti çıkarıp herkesin birlik içinde çalıştığı yönetim tarzını ortaya koyacağız” dedi.

CHP Mudanya Aday Adayı Metin Türk; ‘Herkes için çözüm için geliyoruz’

Ulaş GİRGİN

Kamera: Bircan ÖRSEL / Kurgu: Dilek ÖZYER

CHP’den Mudanya Belediye Başkan Adayı Adayı olan Metin Türk, Olay Medya’yı ziyaret ederek, Olay Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan ve yöneticilerle bir araya geldi.

Ziyarette aday adaylığı ile ilgili süreci değerlendiren Metin Türk, göreve geldiğinde problemleri çözme odaklı çalışacağını söyledi. Her kesimi kucaklayacak yönetim tarzı ortaya koyacaklarını vurgulayan Türk, “Uzun yıllar özel sektörde yönetici olarak çalışmam nedeniyle ast-üst ilişkisine hakimim. Her zaman öne sürülen, ‘Büyükşehir belediyesi farklı partiden, bu nedenle yeterli desteği alamıyoruz’ fikrine katılmıyorum. Göreve geldiğimizde yakamızdaki rozeti çıkarıp herkesin birlik içinde çalıştığı yönetim tarzını ortaya koyacağız. Hizmetin partisi olmaz” diye konuştu.

Ziyarette; Olay Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan ve yöneticilerle bir araya gelen CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı Adayı Metin Türk, adaylığı ile ilgili süreci değerlendirerek hayata geçirmeyi planladığı projelerle ilgili bilgi verdi.

“KENTSEL PLANLAMAYA İHTİYAÇ VAR”…

Mudanya’da her şeyden önce deprem gerçeğine odaklanılması gerektiğini kaydeden Türk, “Öncelikli olarak binalarımızı tek tek kontrolden geçirip bir rapor hazırlayacağız. Mudanya’da kentsel dönüşümün olmazsa olmaz olduğunu biliyoruz. Ciddi bir kentsel planlamaya ihtiyaç var. Bursa’nın genelinde olduğu gibi Mudanya’da da çarpık kentleşmenin olduğu noktalar mevcut. Fakat Mudanya, havası, denizi ve tarihi ile çok güzel bir kent. Göreve geldiğimizde ilçenin hak ettiği kentsel planlamayı yapmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı Metin Türk, Güzelyalı’da lokma dağıttı

“SEÇMENİN ÖNERİLERİNİ DİKKATE ALACAĞIZ”…

Mudanya’nın nüfusunun 50 binin üzerinde olması sebebiyle kanunların kent için bir takım yatırımlar yapma olanağı sunduğunun altını çizen Türk şunları söyledi: “Kooperatifçiliği destekleyip köylülerimizle beraber zeytinyağı fabrikası kurmayı ve ürettiğimiz ürünleri aracıları aradan çıkararak tüketiciye ulaştırmayı hedefliyoruz. Diğer yandan çiftçilerimizin en büyük problemi üretim masrafları. Bu masraflara destek olarak çiftçilerimizin kalkınmalarını sağlayacağız. Sahilleri temizlemeyi, tekrar kullanıma açmayı ve insanların rahatça denize girecekleri plajlar haline getirmeyi amaçlıyoruz. Tirilye gibi turistik açıdan potansiyeli çok büyük olan mahallemize ulaşımı daha kolay hale getirmek için deniz taksi projesini planlıyoruz. Mudanya’nın trafik problemi çözmemiz gereken sorunlardan bir diğeri. Bir hafif raylı sistem projemiz var. Ulaşım ağına bu sistemi ekleyerek Mudanya’daki ulaşımı rahatlatmayı hedefliyoruz. Mudanya seçmeni bilinçli bir seçmen. Seçmenin de öneri ve görüşlerini alarak birçok projemizi hayata geçireceğiz. 20 yıldır Mudanya’da yaşıyorum ve bundan çok memnunum. Ben devlet okullarında okudum ve devlet yurtlarında kaldım. Devlete bir borcumuz var. Bu borcu ödemenin yolunun Mudanya’ya hizmet etmekten geçtiğini düşünüyorum.”

Metin Türk, Mudanya’daki muhtarlarla bir araya gelip projelerini anlattı.
Metin Türk, Trilye’deki sel felaketinin ardından bölgeye giderek vatandaşların sorunlarını çözmeye çalıştı…

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X