CHP Mudanya’da seçim startını verdi

Mudanya CHP İlçe Teşkilatı Bursa milletvekili adayları ve eski milletvekillerinin katılımıyla 1 Kasım’da yapılacak genel seçim startını kalabalık üye topluluğunun katılımıyla verdi.

CHP Mudanya’da seçim startını verdi

ÖMER BİLİK

Mudanya’daki toplantıya CHP Bursa milletvekilleri adayları Lale Karabıyık, Ceyhun İrgil, Nuray Çohan, Fevzi Sayan, Semih Özdemir ve Alpay Aydın ile İl Başkanı Zafer Yıldız, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz katıldı. Toplantıda konuşan milletvekili adayları kendilerini tanıttıktan sonra, “Hep birlikte başaramayacağımız hiçbir şey yok. 1 Kasım seçimlerinde CHP’yi iktidara getirmek için kalan bu kısa sürede, gece gündüz demeden çalışarak iktidar olacağımıza inanıyoruz” dediler. 

İl Başkanı Yıldız da, 1 Kasım seçimlerine hazır olunduğunu görmenin kendilerini memnun ettiğini söyledi. Yıldız, “1 Kasım’da yolunuz ve yolumuz açık olsun” ifadelerine yer verdi. Mudanya İlçe Başkanı Selahattin Avcı da, “Biz önce insan, önce birlik, önce Türkiye diyen CHP’yiz. 1 Kasım seçimleri hepimize hayırlı olsun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X