CHP Mudanyalı kadınları unutmadı

Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Mudanya CHP İlçe Kadın Kolları, Mudanyalı kadınlarla bir araya geldi.

CHP Mudanyalı kadınları unutmadı

CHP Mudanya İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Etkinliğe, CHP İl Başkanı Zafer Yıldız, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Eşi Gülbahar Türkyılmaz, CHP Mudanya İlçe Başkanı Selahattin Avcı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevtap Esen, Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay ve eşi Mürvet Ay, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. CHP Mudanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevtap Esen, Türkiye’de kadına şiddet oranının her yıl giderek arttığından yakınarak, “Ülkemizde kadına şiddet ve kadın cinayetlerinin her yıl arttığını üzülerek görüyoruz. Her şeye rağmen, kadınlar olarak umudumuzu kaybetmiyoruz. Artık barış ve sevgi dolu bir dünyada yaşamak istiyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, kadına yönelik şiddeti bir kez daha nefretle kınıyorum” dedi.

Mudanya Belediyesi’nin destek verdiği etkinlikte, Grup Alt Cadde müzik dinletisinin yanı sıra, şiir dinletileri, folklor gösterileri ve kadına şiddetin anlatıldığı canlandırma yer aldı.

Plaket töreninde konuşan, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise Mudanya’nın barışın ve kardeşliğin başkenti olduğunu vurgulayarak, “Bu anlamlı günde kadına yönelik şiddeti bir kez daha nefretle kınıyorum. Kadınlarımızın, annelerimizin, kardeşlerimizin ve eşlerimizin, barış ve sevgi içinde yaşayacağı bir dünya umut ediyorum. Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X