CHP ‘Neden Hayır’ broşürü dağıttı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok Alevi Kültür Dernekleri Mudanya Şubesi’nin yeni yerine taşınması nedeniyle düzenlenen programa katıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok ve beraberindeki milletvekilleri, daha sonra ilçe içerisinde esnaf

CHP ‘Neden Hayır’ broşürü dağıttı

ÖMER BİLİK

Alevi Kültür Dernekleri Mudanya Şubesinin Deniz Caddesi üzerindeki yeri yerine taşınması nedeniyle düzenlenen programa CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok da katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok, programa katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Alevi Dernekleri Mudanya Şube Başkanı Hüseyin Hayırlı da, Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a kendilerine dernek yeri verdiği için teşekkür etti. Başkan Türkyılmaz da önümüzdeki günlerde Yenimahalle’de kendilerine Cem Evi’nin temelini atacaklarını belirtti.

Yeni dernek binasındaki programın ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok ve beraberindeki partililer, Mudanya sokaklarında esnaf ve günübirlik misafirlere ‘Neden Hayır’ broşürü dağıtıp, 16 Nisan’da yapılacak referandumda ‘Hayır’ oyu vermelerini istediler.     

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X