CHP Nilüfer’de Başkan Tansal

CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı’na Mehmet Turan Tansal seçildi.

CHP Nilüfer’de Başkan Tansal

AYKUT GÜNGÖR

 

CHP’de ilçe kongreleri bugün sona eriyor. Dün de Nilüfer İlçe Kongresi gerçekleştirildi. Milletvekilleri ve partililerin katıldığı kongrede, Mehmet Turan Tansal, Orhan Sevinç Cura ve Ramazan Çınar başkanlık için yarıştı. Yapılan oylama sonucunda ipi göğüsleyen isim Mehmet Turan Tansal oldu. Tansal, 161 oy alarak CHP Nilüfer İlçe Başkanı olurken, Ramazan Çınar 159, Orhan Sevinç Cura ise 69 oy aldı.

İlçe başkanlığı görevine seçilen Tansal, ilk hedeflerinin yerel seçimlerde yüzde 50 oy almak olduğunu söyledi. Bu algıyı hemen harekete geçireceklerini ve bu amaçla çalışmalar yürüteceklerini kaydeden Tansal, “Üyelerin birbiriyle daha yakın temaslarda olması için genişletilmiş örgüt toplantılarını daha sık yapacağız. Delegeler, mahalle örgütlenmelerinde, çalışmalarında daha aktif rol alacak, mahalledeki sıkıntılar rapor halinde gerekli mercilere ulaştırılacak. Gençlerin siyasete katılmalarını sağlayacağız. Tüm adaylıkların ön seçim ile yapılması adına, elimden geleni yapacağım. Cumhuriyet Halk Partisine yakışır şekilde, emekçinin, işçinin haklı mücadelelerinde yanında olacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X