CHP Osmangazi’de Çohan görevi devraldı

İsmet Karaca’nın milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesiyle boşalan CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı görevine getirilen Recep Çohan, dün görevi Karaca’dan devraldı.

CHP Osmangazi’de Çohan görevi devraldı

AYKUT GÜNGÖR

Devir teslim töreninde konuşan Karaca,  3 yıl içerisinde CHP’yi bulunduğu noktadan daha yukarıya taşıdığını söyledi. Yeni yönetime her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade eden Karaca, CHP Osmangazi’nin bugüne kadar geldiği en iyi noktada olduğunu iddia etti.

CHP İKTİDARI ŞART

Aldığı görev sorumlulukların farkında olduğunu söyleyen Recep Çohan ise, çıtayı daha yukarıya çıkarmak için çalışacaklarını anlattı. 

Demokrasi ve özgürlük için Osmangazi’de yaşayan 850 bin kişi ile tek tek görüşmeyi hedeflediğini belirten Çohan, bağımsız yargı, bireysel hak ve özgürlükler, sosyal haklar, işsizlik, gibi sorunların çözülmesi için CHP iktidarının şart olduğunu dile getirdi. 

Gezi’de mücadele eden insanların ruhu ile mücadele ederlerse başarıya ulaşacaklarını ifade eden Çohan, büyük bir aile olarak başarıya ilerleyeceklerini kaydetti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X