CHP seçimlere İstanbul modeliyle hazırlanacak: Öbek örgütlenmesi

2 ayda bir bir araya gelen Marmara bölgesi CHP İl Başkanları bu kez İsmet Karaca evsahipliğinde Bursa’da toplandı. 10 il başkanının katıldığı CHP Tirilye Zirvesi’nden, İstanbul seçiminde başarıya ulaşan öbek örgütlenmesi modeli kararı çıktı. Üyeliğinin düşmesine karşın CHP İstanbul İl Başkanı kabul edilen Canan Kaftancıoğlu deneyimini paylaşırken, Karaca ve Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’la dolaştığı Tirilye sokaklarında kadınlardan büyük ilgi gördü…Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz yazdı…

CHP seçimlere İstanbul modeliyle hazırlanacak: Öbek örgütlenmesi

Aslında… Marmara Bölgesi’ndeki 10 ilin CHP İl Başkanları 2 ayda bir toplanıp aralarında değerlendirmeler yapıyorlar. Geçen ay sıra Bursa’daydı, ama önce Bursa’da planlanan, sonra İstanbul’a alınan miting için ertelendi.

İşte…

Ertelenen o toplantı pazartesi günü CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca evsahipliğinde Tirilye’de gerçekleşti.

Gerçi…

Yargıtay kararıyla CHP İstanbul İl Başkanı değil, ama Canan Kaftancıoğlu parti örgütlerinde İstanbul İl Başkanı kabul ediliyor ve sözü dinleniyor.

Nitekim…

Tirilye Sanatevi’ndeki toplantıya da CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca’nın yanı sıra CHP İstanbul İl Başkanı kabul edilen Canan Kaftancıoğlu ile birlikte; Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Sargın, Yalova İl Başkanı Mehmet Gürel, Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural katıldılar.

Bu arada…

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da konuk il başkanlarına, restorasyonunu Mudanya Belediyesi’nin yaptığı Tirilye Taş Mektep’i gezdirdi, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Buluşmaya evsahipliği yapan CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca’ya toplantı gündemini sorunca şu cevabı verdi:

“İl başkanları olarak 2 ayda bir yaptığımız toplantı. Hem siyasi gelişmeleri konuşuyoruz, seçim hazırlıkları konusunda görüşler geliştiriyoruz.”

Bu toplantının ana konusunu da şöyle açıkladı:

Yazının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X