‘CHP ülkenin bel kemiğidir’

CHP İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında ülke gündemini değerlendiren İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, CHP’nin Türkiye’nin bel kemiği olduğunu söyledi.

‘CHP ülkenin bel kemiğidir’

SEYİT GÜNDOĞAN

CHP İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında ülke gündemini değerlendiren İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, CHP’nin Türkiye’nin bel kemiği olduğunu kaydederek, “Atalarımızın, dedelerimizin kurduğu ülkenin birliği ve bütünlüğü ne yazık ki cumhuriyet tarihinde görmediğimiz kadar ağır tehdit altında. Her gün vatan evlatlarını şehit veriyoruz. Her biri için yüreğimiz yanıyor. CHP var oldukça hiç kimse bu ülkeyi bölemeyecek. Bu terör örgütünün bu hale gelmesini en büyük sorumlusu hükümettir. Biz bölgemizin en saygı ülkesiydik. Dış politikamız stratejik bir batağa sokuldu ve bugün itibariyle bir tek müttefikimiz kalmadı,  bir tek komşumuzla iyi ilişkimiz kalmadı. Bunun ağır faturalarını ödüyoruz. Bu bölgenin ihtiyacı olan savaş değil barıştır. Biz barış için mücadele etmeliyiz” dedi.

İSLAMI BEZİRGANLARDAN KORUYACAĞIZ

Karaman’daki Ensar Vakfı’nda yaşanan çocuk istismarına değinen Erdoğdu, “Dünyanın hiçbir tarafında bu kadar ahlaksızlık, sapkınlık, cinayet suçları hepimizin ortak duygusu olan İslam dini üzerinden meşrulaştırılmaktadır. Bugün İslam dini bu adamlar yüzünden kötüye kullanılmaktadır. Allah Allah diyerek can verdiğimiz bu dine bunu yapmaya hakkınız var mı? İnsanı içini daha da sızlatan hükümetin kendi siyasi vakfını korumak için olaya sahip çıkması. Bu sapkınlıklar en kalın örtüyle örtülmeye çalışılıyor ve bu İslam dinine çok zarar veriyor. Bizim İslam dinini bunlardan da korumamız gerekiyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X