CHP Yenişehir ve Orhaneli başkanlarını seçti

CHP Yenişehir ve Orhaneli Teştilatları olağan genel kurulunu yaptı. CHP Yenişehir İlçe Teşkilatı’nın genel kurulunda yönetim değişti. Nejdet Sert ve ekibi 104 oyla işbaşına gelirken, İlçe Başkanı Ahmet Köse’nin listesi 26 oyda kaldı.

CHP Yenişehir ve Orhaneli başkanlarını seçti

GÜRHAN ADANA-OSMAN SAK

 

Genel kurulda konuşan CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, oy oranını yüzde 25’lerden yüzde 50’lere taşımak istediklerini anlatırken, CHP’yi birinci parti yapacaklarını belirten Sert de, “Kaybolmuş heyecanı geri getirmeyi vaat ediyoruz. Başarılı olmak için gücümüz de irademiz de var” diye konuştu.

ORHANELİ’NDE  BAŞKAN ASLAN

Cumhuriyet Halk Partisi Orhaneli İlçe Başkanlığı için ise mevcut Başkan Ahmet Güneş ve Yaşar Aslan yarıştı. 75 üyenin oy kullandığı genel kurulda 41 oy alan Yaşar Aslan Orhaneli CHP İlçe Başkanı seçildi. İlçe teşkilatını kurumsal bir yapıya çevireceklerini ifade eden Aslan, ilçede ve köylerde yapacakları çalışmalarla vatandaşlara daha yakın olacaklarını kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X