CHP yol haritasını belirliyor

CHP, 2015 seçimleri öncesi strateji ve yol haritasını belirlemek için 9 ilde bölge toplantıları gerçekleştiriyor.

CHP yol haritasını belirliyor
İlki Ankara’da yapılan toplantının ikincisi pazar günü Eskişehir’de gerçekleştirilecek. Eskişehir’deki toplantıya Bursa ile birlikte Afyon, Sakarya, Kütahya, Bilecik örgütleri de katılacak. Toplantıda, bu illerin belediye başkanları, milletvekilleri, kurultay deleğeleri, il başkanları, il disiplin kurulu başkanları, ilçe başkanları, ilçe yürütme kurulları, il ve ilçe kadın-gençlik kolları ile belediye meclsi üyeleri hazır bulunacak. CHP İl Başkanı Metin Çelik, Eskişehir’deki toplantıya CHP’nin eski Bursa milletvekilleri ile parti meclis üyelerini de davet etti.
 
Bölge toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu da katılarak konuşma yapacak. Toplantılarda, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, Parti İçi Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu ve Bilişim Sorumlusu Genel Başkan Başdanışmanı Erdal Aksünger sorumluluk alanlarına ilişkin sunum yapacak. Toplantıların ana amacının 2015 seçimlerine yönelik hazırlık çalışması olarak açıklanırken, hedefler, proje çalışmaları masaya yatırılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X