CHP’de aday adaylığı açıklamaları sürüyor

CHP’de aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler, düzenledikleri toplantılarla adaylıklarını kamuoyuna duyuruyor. Önceki akşam Yücel Akgün, dün de Ali Ekber Kartum, Cengiz Çelikten ve Fatih Söylemez aday adaylıklarını açıkladı.

CHP’de aday adaylığı açıklamaları sürüyor

SEYİT GÜNDOĞAN 

 

Ali Ekber Kartum, İl Başkanlığı’nda düzenlediği adaylık açıklamasında, Neden milletvekili aday adayı olduğunu anlatarak, “12 yıldır iktidarı elinde bulunduranlar, yoksulluğu, yolsuzluğu bitirmek ve özgürlükleri getirmeyi vaad ettiler ancak geldiğimiz süreçte bunların tamamen tersini yaptılar. Dış politikada itibarımız kalmadı. Ekonomi her zamankinden daha kötü oldu. Tüm bunlara dur demek, CHP’yi iktidara taşımak için aday adayı oldum” dedi.

Cengiz Çelikten de, 2015 genel seçimlerinin, Türkiye’nin geleceği adına çok büyük bir önem taşıdığına dikkat çekerek, “Akşam olduğunda başımı yastığa rahat koyamadığım, vicdanım rahat uyuyamadığım için çıktım bu yola” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X