CHP’de görev dağılımı yapıldı

CHP İl Başkanlığı, olağan kongresinin ardından ilk toplantısını önceki akşam gerçekletirdi. Şadi Özdemir başkanlığında geniş bir katılımın sağlandığı toplantıda, il yönetim kurulu üyeleri arasında görev dağılımı da yapıldı.

CHP’de görev dağılımı yapıldı

Kongre sürecinin içinde bulunulan durumun değerlendirildiği toplantıda İl Sekreterliği’ne Muharrem Or, İl Saymanlığı’na Şenay Akaltun getirilirken, İl Eğitim Sorumlusu Belgin Asa, İl Bilişim Sorumlusu da Kemal Atan oldu.

CHP Bursa İl Yönetim Kurulu toplantısının ardından Disiplin Kurulu da üyeler arasında görevlendirmeler yaptı. Disiplin Kurulu Başkanlığı’na Turgut Özkan, Disiplin Kurulu Başkan Yardımcılığına Hasan Keleşoğlu, Disiplin Kurulu Sekreterliğine Hasiye Ceylan getirildi.

CHP İl Yönetim Kurulu toplantısında konuşan Başkan Şadi Özdemir, yönetim kurulu üyelerine başarı dileklerinde bulundu. CHP’yi iktidara taşımak için taşın altına elini koyan herkese, her konuda sonsuz güven duyduğunu belirten Şadi Özdemir, ‘Birlik ve beraberlik içinde bir çalışma gerçekleştireceğiz.Amacımız il yerel seçimde 9 ilçede belediye başkanlığını kazanmak. Üye sayımızı 100 bine ulaştırmak’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X