CHP’de hedef 2019

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı, 2019 yılındaki yerel seçimlerin startını verdi.

CHP’de hedef 2019

3 ay önce göreve seçilen CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çalışma masaları ve izleme komiteleri oluşturarak 21 bin partiliyi çalımalara dahil etti. CHP’nin İl genelindeki 32 bin üyesinin cep telefonlarına kısa mesaj gönderen yönetim, Bursa Akademik Odalar Birliği yerleşkesinde düzenlenen çalışma masaları ve izleme komiteleriyle ilgili toplantıda sahaya inişin ilk adımını attı. “Masanı seç, harekete geç” sloganıyla başlatılan projenin tanımına çok sayıda partili katıldı.

CHP İl Başkanı Şadi Özdemir, ilk olarak aktif çalışacak 600 kişiyi belirleyeceklerini ardından da 21 bin partiliyle sahaya ineceklerini belirterek, “Bu toplantıya katılan arkadaşlarımız hangi masada çalışmak isterse o çalışma masasında faaliyet yürütecek. Arkadaşlarımız sahada sorumlu oldukları bölgelerle tek tek ilgilenecek. Ana hedefimiz belli. Hedefimiz yerel seçimlerdir. 2019’da Büyükşehir Belediyesi’ne CHP bayrağını taşımamış isek kendimizi başarısız ilan ederiz. 2 milyon seçmene birebir ulaşarak yönetimi değiştireceğiz. Bursa’daki yönetim altyapı ve planlama anlayışını değiştirmek gerekiyor” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X