CHP’de kongre kazandıran konuşma

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongreler süreci geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Nilüfer Kongresi’yle ilçeler düzeyinde tamamlandı.

CHP’de kongre kazandıran konuşma

Şimdi sırada 2018 in ilk haftalarında yapılması beklenen il kongresi var. İl kongresinin sonucunu etkileyecek düzeyde önemli görülen Nilüfer Kongresi’nde iki aday arasında büyük çekişme yaşandı.

Bugünkü köşesinde Nilüfer Kongresi’nden ilgi çekici detaylar aktaran Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal, özellikle oylama öncesinde yapılan iki konuşmaya dikkat çekiyor. Özdal’ın yorumuna göre bu iki konuşmadan biri kongre kazandırdı diğeri ise sonuca olumsuz etki etti.

 

Giden kongreyi Bozbey’in konuşması getirdi

 

Yıllardır CHP kongrelerini ve etkinliklerini takip ederim.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i hiç bu kadar sinirli görmedim.

Ses tonundan, seçtiği kelimelere, bakışlarından, el hareketlerine varıncaya kadar, öfkeliydi, tepkiliydi.

Konuşmasında isim vermeden bazı CHP’lileri kürsüden sert şekilde uyardı.

Sözlerine, “CHP kongreleri, kimlik ve inanç kongreleri değildir. Önce kendi içimizde güveni oluşturmamız gerekir ki ardından vatandaşa güven verebilelim. Ahmet’i, Mehmet’i eleştirip, onların kimliğini ve inancını sorgulamamamız lazım. Biz Nilüfer’de kimseyi ötekileştirmediğimiz için yıllardır başarılı oluyoruz” diyerek başladı ardından delegelere adeta çağrı yaptı:

 

Mustafa Özdal’ın yazısının tamamı için tıklayın…  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X