CHP’den Atatürk Spor Salonu tepkisi…

CHP İl Başkanlığı, Büyükşehir Belediyesi’nin; Atatürk Spor Salonu’nun yıkılarak Millet Bahçesi’ne katılmasıyla ilgili aldığı karara tepki gösterdi. CHP İl Başkanı İsmet Karaca, Atatürk Spor Salonu’nun önünde yaptığı basın açıklamasında, 42 dönümlük Millet Bahçesi’nin hemen yanında yer alan 400 dönümlük Kültürpark’ın daha önceki kent yöneticileri tarafından Bursa’ya hediye edildiğini kaydederek, Bursaspor’un şampiyonluk yaşadığı stadyumun yıkılarak yerine Millet Bahçesi yapılmasının doğru olmadığını savundu.

CHP’den Atatürk Spor Salonu tepkisi…

HATİCE DAL

Millet Bahçesi’nin açılmasının ardından küçük olduğu gerekçesiyle yıkılması kararlaştırılan 3 bin 500 kişilik Atatürk Spor Salonu’ndan sonra sıranın Atatürk Lisesi’ne geldiğini de ifade eden Karaca, “Bir gazeteci Cumhuriyet aksı demiş buraya. Gerçekten de öyle. Merinos’tan başlıyor, İpekiş, Atatürk Spor Salonu ve Atatürk Stadı. Dikkatinizi çekiyor mu? Bir dizi halinde nerede Atatürk adı varsa yıkıyorlar. Sırada Atatürk Lisesi var. Burası, çok rahat bir şekilde yıkmadan mevcut haliyle toparlanabilir” dedi.

“YUNUSELİ BETONA BOĞULACAK”
Yunuseli’nde binlerce dönümlük yeşil alanların betona boğulacağını öne süren Karaca, “Atatürk Spor Salonu’nu yıkarak şehre yeşil kazandırdıklarını iddia edenler, Yunuseli’nde binlerce dönümlük yeşil alanı betona boğacaklar. Yunuseli’de 8-9 bin konutluk yapılaşma söz konusu. Öğrendiğimize göre şu an orada özel hastane yerleri ayrılarak, eczane yerleri satışa çıkmış. Eğer gerçekten yeşil alan istiyorsanız, doğaya saygılıysanız oradaki mevcut yeri koruyun” şeklinde konuştu. Karaca, Nilüfer’de bulunan Hastane Alanı’nın da satışa çıkarıldığını iddiasında bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X