CHP’den Başkan Altepe’ye ziyaret

CHP’nin yeni seçilen il yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Görüşmede yatırım ve hizmetler konuşuldu.

CHP’den Başkan Altepe’ye ziyaret

CHP İl Başkanı Şadi Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi yeni belediye binasındaki makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, göreve yeni gelen CHP yönetimine başarılar diledi. Bursa’daki parti kademelerinin şehrin kalitesini oluşturduğunu söyleyen Başkan Altepe, söz konusu Bursa olduğunda görüşü ne olursa olsun herkese görev düştüğünü kaydetti. 

Bursa’yı merkezi hükümetin de desteğiyle kendilerinin yönettiğini fakat görev yaparken bazı noktalarda yapıcı muhalefete de ihtiyaç duyduklarını belirten Başkan Altepe, “Yanlış uygulamaların söylenmesi, uyarıların yapılması, katkı sağlanması hepimizin talebidir. Şehri geleceğe taşımak sadece bizim değil herkesin görevidir. Bizim hedefimiz Bursa’nın iyi bir yerde dünya kenti olmasıdır” dedi. 

CHP il Başkanı Şadi Özdemir de Başkan Altepe’yi uzun yıllardır tanıdığını vurgulayarak, görevinde kendisine başarılar diledi. Doğru yapılan işlerin her zaman yanında olmayı, eksik ya da yanlış gördükleri işlerde de uyarıda bulunmayı siyaset anlayışı olarak benimsediklerini kaydeden Özdemir, “İşbirliği yaparak, Bursa’yı daha güzel yerlere getireceğimize inanıyoruz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X