CHP’den mitinge çağrı

CHP İl Başkanı Şadi Özdemir ve Bursa milletvekilleri, tüm Bursalıları yarın Taksim’de gerçekleştirilecek olan ‘Demokrasiye ve Cumhuriyete Sahip Çık’ mitingine çağırdı.

CHP’den mitinge çağrı

SEYİT GÜNDOĞAN

 

Milletvekilleri ile birlikte basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Şadi Özdemir, cumhuriyetin ve ülkemizin büyük bir tehlike atlattığına dikkat çekerek, bütün siyasi partilerin ve vatandaşların el birliğiyle demokrasiye sahip çıkıp hep birlikte, darbeye karşı duruş sergilediğini söyledi.

 

CHP’nin darbeye karşı duruşunu net bir şekilde sergilediğini vurgulayan Özdemir, “Sayın Cumhurbaşkanı başta olmak üzere, Başbakan ve tüm AK Partiler arayıp CHP’ye teşekkür ediyor. CHP asli görevini yapmıştır. Geçmişten beri yapılan her darbe CHP’ye büyük zarar veriyor. Bugün de aslına baktığımızda devlete, millete yapılan bu saldırıyı kendimize de yapılmış olarak görüyoruz. Bu da göstermiş oluyor ki Türkiye’nin hem orduda hem kamu bürokrasisinde yeniden liyakata göre görevlendirmeye dönmesi gerekmektedir” diye konuştu.

 

CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık da, yaşanan darbe sürecinin ardından ilan edilen OHAL’i eleştirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X