Bursa’da PTT’ye tepki var!

CHP Osmangazi İlçe Başkanı Metin Yılmaz, pandemi nedeniyle geçici olarak kapalı olacağı söylenmesine rağmen personeli dağıtılan ve kapanan 80 yıllık PTT Çekirge Şubesi’nin yeniden açılmasını gerektiğini söyledi.

Bursa’da PTT’ye tepki var!

Çekirge Muhtarı Coşkun Alıntaş ve semt halkının PTT Şubesi’nin açılması talebine destek veren Yılmaz, “PTT yöneticileri, yaptıkları işin ciddiyetine bir an önce varmalıdır. Çünkü PTT hizmetleri, kamu hizmeti özelliği taşımaktadır. Yapılan işin kamusal hizmet olması nedeniyle kar-zarar dengesine, özel şirketlerde olduğu gibi bakılmaz. Eğer amaç, PTT’yi iyice zayıflatmak, çalışamaz duruma getirerek yandaşlara satışı için zemin hazırlamaksa, bu oyun tutmaz. Çekirge’de oturan ve evinde bulunamadığı için not bırakılan alıcıların Çekirge Şubesi kapalı olduğu için 10 kilometre mesafedeki Beşevler ya da Gençosman’daki merkezlerden gönderilerini teslim almaya davet ediliyor. Böyle hizmet olur mu? Bursa’da kapatılan tüm PTT şubelerinin yeniden açılmasını talep ediyoruz” diye konuştu.

“DİKKALDIRIM ŞUBESİ DE KAPATILDI”…

Çekirge Mahalle Muhtarı Coşkun Alıntaş da, PTT Dikkaldırım Şubesi’nin de kapatıldığını yeni öğrendiğini belirterek, “Burada teslim edemediği gönderiyi en yakın şube olarak Dikkaldırım’a bırakmaları gerekir ama orası da yoğun olduğu için Beşevler’deki merkeze götürüyorlar. Dikkaldırım Şubesi de kapatılmış. Orası neredeyse 100 nin kişiye hizmet veren bir şubeydi. PTT, şehir merkezlerinde çok değerli mülklere sahip. PTT’nin yandaş işadamlarından birine satılarak içinin boşaltılmasından kaygılanıyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X