CHP’den Yıldız’a taziye ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan terör eyleminde şehit düşen polis memurları için İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız’a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

CHP’den Yıldız’a taziye ziyareti

Yaşanan terör olaylarının Türk milletini derinden yaraladığını ve bardağın taşmak üzere olduğunu ifade eden Özdemir, saldırıların bilinçli ve açık bir şekilde yapıldığını söyledi. 

Özdemir özellikle son saldırının toplumda infial yarattığına dikkat çekerek; “Dilerim en kısa zamanda bu terörizm batağından kurtuluruz ve Türkiye’nin siyasetçileri hep birlikte, Türkiye’nin meseleleri konusunda yeniden bir araya gelmeyi başarabiliriz. Ortak meseleler, ulusal meseleler, terör karşısında, etraftaki kan gölüne dönmüş ülkelerin durumu ve onlara karşı Türkiye’nin tutumunda bir araya gelmek ve ortak akıl yürütmek gerekiyor” dedi.

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız da, halkın devlete duyduğu teveccühten memnun olduklarını ifade ederek; “Bütün millet kenetlendi, terörle mücadele eden devletin kurumlarına yanlarında olduklarını ifade ettiler. Bu irade oldukça bu millet bölünmez. Bu irade oldukça bu devlet yıkılmaz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X