CHP’li adaylar startı verdi

CHP Yenişehir İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden CHP Bursa Milletvekili adayları Lale Karabıyık, Ceyhun İrgil, Mustafa Şenyurt ve Deniz Baykal, partilerinin 7 Haziran’da iktidar olacağına inandıklarını anlattılar.

CHP’li adaylar startı verdi

GÜRHAN ADANA-OSMAN SAK

Önseçim kararıyla birlikte teşkilatlarda ve tabanda hareketliliğin başladığını ifade eden Karabıyık, omuzlarında büyük bir yük taşıdıklarını kaydetti. 

Bu sorumluluğu en iyi şekilde taşıyacaklarını ifade eden Lale Karabıyık, kararsızların ve pişmanların oylarına da talip olduklarını söyledi. CHP’yi iktidara taşıyacaklarına inandığını ifade eden Mustafa Şenyurt da, CHP’nin psikolojik olarak, program olarak iktidara hazır olduğunu dile getirirken, Ceyhun İrgil ise vatandaşın ötekileştirilmeden sahip çıkılıp sandığa götürülmesi çağrısında bulundu. Deniz Baykal da, 7 Haziran seçiminin sadece bir genel seçim değil, parlamenter sistemin oylanması olacağını kaydetti. 

AYDIN ORHANELİ’NDE

CHP milletvekili adayı Erkan Aydın da Orhaneli’nde havai fişekler eşliğinde karşılandı. Yöre adına sevinçli olduğunu dile getiren Aydın, Ankara’ya bölge halkının dertlerine çare olmak için gittiklerini kaydetti. Partiye yeni katılan üyelere rozetlerini de takan Erkan Aydın, “CHP iktidarında dağın makus talihini yenmezsek bizden hesap sorun” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X