CHP’li Akkuş: ‘Bursa’yı biz yönetiriz’

CHP İl Başkanlığı’nın 7 Ocak’ta yapılacak olan kongresi öncesi ilk resmi adaylık açıklaması Hüseyin Akkuş’tan geldi. 

CHP’li Akkuş: ‘Bursa’yı biz yönetiriz’

SEYİT GÜNDOĞAN 

İddialı mesajlar veren Akkuş, “Büyük yüreklilikle iddia ediyoruz. Biz bu ülkeyi, kenti, çok daha iyi yönetiriz” dedi. İl Başkanlığı’nda kalabalık bir parti topluluğu önünde adaylığını açıklayan Akkuş’un açıklamasında, adı il başkanlığı için başkan adayları arasında geçen Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca’nın da olması dikkat çekti. 

Parti içi sorunları 2019’a bırakma çağrısında bulunarak, birlik ve beraberlik mesajları veren Akkuş, “Bu mücadelede ön saflarda yürümek adına hep birlikte yola çıktık. Daha etkin, gündemi takip eden değil gündem oluşturan fikirleri daha genç, kadın emeğinin daha aktif olduğu, çalışkan bir il başkanı ve yönetim kurulu oluşmasına yönelik beklentileri boşa çıkarmayacağız ve etkin muhalefet talebine kayıtsız kalmayacağız” diye konuştu.

“KAR ALTINDA DENİZ DÜŞÜ GÖRECEĞİZ”

Genç, işçi ve kadınların kendilerini CHP’li hissetmediklerine dikkat çeken Akkuş, “Bunun sorumlusu biziz. Bu yüzden adayım. Hedefimiz yerelde CHP iktidarını yeniden inşa etmektir. Bursa’ya ve örgütümüze söz veriyoruz; ilkeli, kararlı ver özgürlükçü olacağız. Kimseyi dışlamayacağız. Üretken ve güçlü bir örgüt yapısı tesis edeceğiz. Yapacak tek şey kar altında deniz düşü görmeye devam etmektir. Yeni bir başlangıç varsa yeni bir umut var demektir” şeklinde konuştu.   

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X