CHP’li Kayışoğlu’ndan, istismar ve şiddete dikkat çekmek için yürüyen kadınlara destek

CHP Bursa Milletvekili, TBMM Kâtip Üyesi Nurhayat Altaca Kayışoğlu, çocuk ve kadınlara istismar ve hayvan tecavüzlerine dikkat çekmek için 3 Mart’ta Çanakkale’den Ankara’ya yürüyüşe geçen Dilek Taş, Hülya Kurt ve Nursel Karagöz’e destek verdi.

CHP’li Kayışoğlu’ndan, istismar ve şiddete dikkat çekmek için yürüyen kadınlara destek

Çanakkale’de yaşayan Dilek Taş (46) ve Hülya Kurt (43) ile Kocaeli’de yaşayan Nursel Karagöz (46), Türkiye’de yaşanan çocuk ve kadınlara istismar ile şiddete ve hayvan tecavüzlerine dikkat çekmek amacıyla 3 Mart’ta Ankara’ya doğru yürüyüşe geçti.

Taş, Kurt ve Karagöz, yürüyüş güzergâhındaki Bursa’ya yaklaştı. Hazırladıkları 9 maddelik dilekçe ile yola çıkan ve 40 gün boyunca yolda toplayacakları imzaları Ankara’da TBMM’ye teslim edecek kadınları, CHP Bursa Milletvekili, TBMM Kâtip Üyesi Nurhayat Altaca Kayışoğlu karşıladı.

Üç kadına yürüyüşte eşlik eden Kayışoğlu, “Sadece acı olaylar yaşandığında değil, yaşanmadan da kamuoyunda duyarlılık yaratmak için Çanakkale’den Ankara’ya yürüyen üç kadın arkadaşımıza bu çabaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Bugün yanlarında olmak istedim. Bu nedenle Bursa’ya yaklaşırken onları karşılayarak, onlarla olduğumuzu iletmeyi arzu ettim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X