CHP’li vekillerden ilk ziyaret Başkan Bozbey’e

TBMM’deki yemin töreninin ardından sahaya inen CHP Bursa Milletvekilleri, ilk ziyaretlerini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e yaptı. Ziyarette kentin sorunlarının çözümünde birlikte hareket etme konusunda görüş birliğine varıldı.

CHP’li vekillerden ilk ziyaret Başkan Bozbey’e

AYKUT GÜNGÖR

CHP Bursa Milletvekilleri Lale Karabıyık, Ceyhun İrgil, Orhan Sarıbal ve Erkan Aydın,  ilk ziyaretlerini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e yaptılar. 

CHP Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız’ın da katılımıyla gerçekleşen ziyaret,  Başkan Bozbey’in ‘Başkan Burada’ Projesi kapsamında  makamını taşıdığı Balkan Mahallesi’nde gerçekleşti. 

Milletvekilleri ve CHP İl Başkanı, Başkan Mustafa Bozbey ile  karavanda bir araya geldiler. 

Başkan Bozbey geçtiğimiz salı günü TBMM’de yemin eden Bursa’nın yeni milletvekillerine ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozbey, “Türkiye’de  demokrasi anlayışını, tartışılan barış sevdasını bu dönem içinde tam anlamıyla oturtacak milletvekillerine sahip olduğumuzu düşünüyorum. CHP Milletvekilleri alanda, sahada. Yani Başkan nasıl sahadaysa alandaysa mahallelerdeyse onlar da aynı şekilde yeminlerini eder etmez hemen halkın arasına katılarak farkı ortaya koymaya çalışıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum” dedi. 

“HER ZAMAN HALKA BERABER OLACAĞIZ”

CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık da “Biz zaten 2-3 gün Ankara’da olacağız. Burada her zaman halkımızın vatandaşlarımızın arasındayız. Sorunlarında yanlarındayız. Hem Ankara’dayız, hem buradayız, her yerdeyiz. Ulaşılabilir milletvekili olmak istiyoruz. Zaten güçlü, kararlı, dinamik  bir kadroyla görev başındayız. Güzel şey olacağını düşünüyoruz” dedid. CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal da önlerinde ilgilenmeleri gereken çok sorun olduğunu belirtti. Sarıbal, “Amacımız  hem Bursa özelinde hem Türkiye genelinde demokratik, çağdaş ve laik bir Türkiye’yi yeniden inşa etme mücadelesidir” diye konuştu.

İlk ziyareti Başkan Bozbey’e yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren CHP Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil de,  milletvekilleri olarak toplu hareket ederek olabildiğince çok soruna yönelmeye çalışacaklarını söyledi. İrgil “Bursa’da olacağımızı söylemiştik gerçekten olabildiğince Bursa’da yaşayarak sözümüzü tutacağız. Toplu hareket edeceğiz. Birimiz beşimiz, beşimiz birimiz olacağız” dedi.

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın da hem ‘Başkan Burada’ Projesini desteklemek hem de ilk ziyareti Mustafa Bozbey’e yapmak istediklerini söyledi.  Aydın, “Başkanımızın uygulaması Türkiye’de bir ilk. CHP’nin sosyal devlet, sosyal belediyecilik anlamında en güzel uygulamalarından biri. Hem bunu desteklemek hem de ilk ziyaretimizi yapmak üzere buraya geldik. İnşallah bu dönemde hep birlikte uyumlu bir çalışmayla Bursa’nın ve ülkemizin sorunlarına sahip çıkacağız, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız’ diye konuştu.

CHP Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız da Başkan Bozbey’i Başkan Burada ve diğer projeleri için tebrik etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X