CHP’liler de yağmur duasına katıldı

Yenişehir’in Yolören Köyü’nde her sene mayın ayının ilk cumartesi günü yapılan yağmur duası, bu yıl da binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

CHP’liler de yağmur duasına katıldı

Yolörenliler’in yağmur yağmazsa yağsın diye, yağmur yeterince yağmışsa da şükür duasında bulunmak için yaptıkları etkinliğe, CHP İl ve İlçe örgütleri de katıldı.  

Okunan mevlit sonrasında, kazanlarla pişirilen pilavlar konuklara ikram edildi. Yolören Köy Muhtarlığı tarafından gerçekleştirilen etkinliğe katılmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten CHP İl Başkanı Zafer Yıldız ve CHP Bursa Milletvekili adayı Lale Karabıyık, köylülerle uzun uzun sohbet ettiler. 

Başkan Yıldız, köydeki okuma oranının yüksek olması nedeniyle köyün gençlerini kutladı. İşsizlik problemi yaşayan gençlere CHP’nin seçim bildirgesinde yer alan, iş vaadini hatırlatan Zafer Yıldız, “kızgın, kırgın, öfkeli bir gençlik” istemediklerini söyledi. 

Milletvekili adayı Lale Karabıyık da CHP iktidarında çiftçinin emeğinin karşılığını alacağını belirtirken, mazotun fiyatının 1,5 lira olacağını hatırlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X