CHP’liler Özdemir’le coştu

29 Mart Pazar günü üye bazında yapılacak önseçim öncesinde CHP’liler Şadi Özdemir’in adaylık açıklamasında buluştu.

CHP’liler Özdemir’le coştu

Elegans Düğün Salonu’nda toplanan yaklaşık 4 bin CHP’li büyük bir coşkuyla Özdemir’e destek verdi. Özdemir, adaylık açıklamasını özellikle Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde yaptığını belirterek, kadınlar iş, sosyal ve siyasal yaşamda daha fazla rol alması için aday olduğunu vurguladı. Özdemir “Kadınsız, iş, yaşam,  siyaset olmaz. O nadanla kadınlar gününde adaylık açıklaması yapmak istedim. Özgecanlar ölmesin diye aday oldum” dedi. 

Özdemir, Cumhuriyet tarihinin en zor seçimlerinden birinin yaşanacağı sürece dikkat çekerek, “Zor olacak ama kazanmak için aday oluyoruz. Hiçbir şeyden korkmaya gerek yok. Korku siyasetini bırakıp, umudu örgütleyeceğiz. Türkiye’nin umudu CHP’dir” dedi. Şadi Özdemir, konuşmasının ardından toplantıya katılan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a söz verdi.

Daha sonra toplantıya katılan tüm aday adayları sahneye davet edildi. Objektiflerin karşısına birlikte geçen aday adayları birlik mesajları verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X