CHP’liler Üç Fidan Parkı’nda bayramlaştı

CHP İl Başkanlığı, Nilüfer’deki Üç Fidan Parkı’nda gerçekleşen buluşmayla bayramlaştı. Sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir teşkilatla iie olamayan İl Başkanı Şadi Özdemir de bayramlaşmaya katılarak partililerle hasret giderdi.

CHP’liler Üç Fidan Parkı’nda bayramlaştı

SEYİT GÜNDOĞAN

 

CHP’nin bayramlaşmasında Bursa miletvekilleri tam kadro hazır bulunurken, AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan ile BESOB Başkanı Arif Tak da misafir olarak katıldı.

 

“HEP BİRİKTE KENETLENELİM”…

 

Bayramlaşmada konuşan İl Başkanı Şadi Özdemir, CHP’nin dayanışmayı ve yardımlaşmayı iyi bilen çok büyük bir aile olduğunu belirterek, bu ailenin bir ferd olmaktan gurur duyduğunu söyledi. 

 

Bursa örgütü Adalet Yürüyüşü’nde adeta destan yazdığını ifade eden Özdemir, “Bursa örgütümüz 323 kilometre yürümüş ve Bursa tarihinin en büyük şehir dışı katılımıyla katkı koymuştur. Siyaset bir inanç ve dava meselesidir. CHP’li olmak önce ülkem, sonra partim, en son da ben demektir. CHP’li olmak amtiemperyalist olmak, hak, hukuk ve adaletten yana olmak demektir. Bu süreçte hepimize büyük sorumlulukar düşüyor. Bu iktidarı hep birlikte yeneceğiz. Parti içi çekişmeyi bir kanara bırakıp birbirinize kenetlenerek, ülkemiz, halkımız, çocuklarımızın geleceği için omuz omuza mücadele edeceğiz. Bu yüksek ruh, bu mücadele aşkı galip gelecektir. Çalışkan ve iktidarı hedeflyen parti modeli anlayışıyla en az 9 belediye kazanmak için sizlerden destek bekliyorum. Sokağı seçmeni tanıyan bir örgüt yapısı kurmalıyız” diye konuştu.

 

“ADALET ARAYIŞIMIZ SÜRECEK”…

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Lale Karabıyık ise, “En büyük dileğimiz yıllar boyunca, adaletli yıllarda her günümüzün bayram tadında olması ve bütün dünyada barışın hüküm sürmesi. Adalet kurultayının da siyasi tarihte önemli bir ye tutuacağına inanıyorum. Adalet arayışımız, adaleti ulaşana kadar ve bu ülkede adaleti tesis edene kadar her aşamada her yerde devam edecek” dedi.

 

“DÜNYAYA BARIŞ  EGEMEN OLSUN”…

 

Bursa Milletvekili Erkan Aydın da, içinde bulunduğumuz dönemin belki de cumhuriyet kuruluşundan bu yana en zor süreçlerden biri olduğunu savunurak, “Başlatmış olduğumuz adalet yürüyüşü ve adalet kurultayı ülkemizde yaşanan bir takım haksızlıkların, hukuksuzlukların özgürlüğe karşı yapılan darbelerin bu hamle açısından en güzel dışa vurumu oldu. Önemli olan bu mücadeleyi hep birlikte, sonuna kadar tam hukuk bulunana, adaletsizlikler giderilene kadar hep birlikte yapacağız” şeklinde konuştu.

 

Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, ‘dünya düzdür’ açıklaması yapan AK Parti Fatih Gençlik Kolları Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Tolgay Demir’e yönelik olarak “Bu bayramda dünya düzdür diye düşünen adamları alkışlayanların mümkün olduğu kadar dünyanın köşesine gitmesini ve oradan da devam etmesini diliyorum” derken, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal da, dünyada ve bu ülkede barışın egemen olmasını istediklerini, günün birlikte olma, birlikte mücadele etme zamanı olduğunu söyledi.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, bayram tadını, güzelliğini, dayanışmasını, getirdiği barış ortamını 365 gün ülkenin her yerinde her alanında dağında, taşında, ovasında, kentinde görmek, duymak ve yaşamak istediklerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X