CHP’nin Yıldırım adayı Önder Mutlu projelerini anlattı

CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu, Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen proje lansman toplantısında Yıldırım’a dair proje ve hedeflerini anlattı.

CHP’nin Yıldırım adayı Önder Mutlu projelerini anlattı

Yola mutlu bir Yıldırım için çıktıklarını belirten başkan adayı Mehmet Önder Mutlu, çocuklar, gençler, yeşil alanların korunması, yoksulluk ve işsizliğin son bulması için kolları sıvadıklarını ve çok çalışacaklarını söyledi. En büyük sorunun deprem olduğuna dikkat çeken Mutlu, “Yıldırım’ı yaşanabilir bir kent haline getireceğiz. Yıldırım’ın altyapı sorunlarını, sokakları, kanalizasyon olmayan yerleri akıllı kavşaklarla hayata geçireceğiz. Çoğu bölgemizde otopark sorunumuz var. Bölgelerimize otoparklar kazandıracağız. Semtimizin AVM ve sineması yok. Yıldırımlıları sosyalleştirecek bir meydan ve çarşıyla bunları getireceğiz. Vatandaşlarımız artık Osmangazi’ye sosyal aktiviteler için gitmek zorunda kalmayacak” dedi.

KREŞ SÖZÜ…

Destek paketleri ile Yıldırımlıların hayatlarını kolaylaştıracaklarını da dile getiren Mutlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Yıldırım’da hiçbir çocuk ve gencimiz yatağa aç girmeyecek. İstihdam olanakları sağlayacak, iş imkanlarına destek olacağız. Emeklilerimizin aldığı maaşlar, yoksulluk sınırının altında. Günümüzde maaşları aşan kiralar var. Onlara destek olup, imkanlar sağlayacağız. Emekliler Kulübü’nü Yıldırım’a kazandıracağız. Makul fiyatlarla yeme,içme ve barınma sağlayacağız.” Mehmet Önder Mutlu, “Kadınlarımız istihdam sorunu yaşamakta. Yıldırım’da bulunan 12 kreş ilçe için çok az. Yeni kreşler kazandırarak kadınlarımızın iş hayatına katılmalarına destek olacağız.  Hemen hemen her mahallemize kreşler açacağız” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X