CHP’nin kamp alanı önüne gübre döken sürücüye gözaltı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun ”Adalet Yürüyüşü”nde mola verdiği Düzce’deki kamp alanının önüne bir kamyondan gübre döken sürücü ve arkadaşları gözaltına alındı. Sürücüye 3 bin lira da ceza kesildi.

CHP’nin kamp alanı önüne gübre döken sürücüye gözaltı

İHA’nın haberine göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a başlattığı ”Adalet Yürüyüşü’’nün durağı olan Düzce’de kamp alanının bulunduğu yola gübre döken kamyon sürücüsü ve arkadaşları gözaltına alındı. Sürücüye 3 bin lira da ceza kesildi.

 

Kılıçdaroğlu, yürüyüşün 13’üncü gününün sonunda Düzce’nin Kalıcı Konutlar bağlantı yolu üzerinde bulunan bir alanda mola verdi.

Mola sonrası akşam saatlerinde bir kamyon tarafından yola gübre döküldü. Sürücü kaçarken yola dökülen gübre kepçe ile temizlendi.

 

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

 

Yenişehir Belediyesi, yol sulama aracı ile Düzce Belediyesi itfaiye ekipleriyle yolu yıkadı. Vatandaşlar ise gübre dökülmesine tepki gösterdi.

 

3 BİN LİRA CEZA VE GÖZALTI

Polis ekipleri yola gübre dökerek alandan kaçan kamyon sürücüsünü yakaladı. Araç sürücüsüne farklı maddelerden 3 bin lira ceza kesilirken, İ.Ç., S.A.S., ile S.A. gözaltına alındı. 3 şüphelinin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

”ÇEVREYİ KASTEN KİRLETMEK” SUÇLAMASI

 

Sürücü S.A. ve görüntüyü çektiği ileri sürülen arkadaşları ”çevreyi kasten kirletmek”le suçlanıyor.

 

GÜBREYİ DÖKERKEN ÇEKİLEN GÖRÜNTÜYÜ PAYLAŞIP BU NOTU YAZMIŞ

 

Bu arada gözaltındaki sürücü S.A.’nın, gübreyi dökerken çekilen görüntüyü sosyal medya hesabında “Bizde misafire ikramda bulunmamak ayıptır” notuyla paylaştığı ortaya çıktı.

 

CHP’Lİ ÖZGÜR ÖZEL’DEN AÇIKLAMA

 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de DHA’ya yaptığı açıklamada söz konusu kamyonun Düzce Belediyesi’ne iş yapan taşeron firmaya ait olduğunu öğrendiklerini, konunun takipçisi olacaklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X